Jak online prodejci používají humor ke zvýšení prodeje triček a propagaci značky

O každém národu se tradují různé věci. Španělé jsou pro zbytek světa pověstní svou vášnivou náturou, Němci zase perfekcionismem a precizností. A jak jsou vnímání Češi? Jako národ všeumělů, koumáků a hlavně – vtipálků!

S humorem jde všechno snáz

Typický smysl pro humor je u nás zakořeněn snad už od dob praotce Čecha. Stačí se podívat do historie – humorem sobě vlastním jsme bojovali s každým politickým režimem, nepříjemnými událostmi i proti každodenním banalitám. Právě humor je něco, co je pro nás typické a pomáhá nám poprat se s jakoukoli situací! 

Humor, ironie a sarkasmus jsou ale také výborný prodejní artikl. Vždyť kdo by se nerad smál! A přesně to online prodejci velmi dobře vědí! Hrát na humornou notu se zkrátka vyplatí, ať už prodáváte trička, hrnečky nebo třeba deskové hry. Pokud svým zákazníkům zaručíte, že se s vaším produkte od srdce zasmějí, máte napůl vyhráno! Cílíte totiž přesně na to správné místo – bránici národu vtipálků!

Své o tom ví i eshop https://trickovy.cz/! Dárky pro každého člena vaší rodiny, které perfektně vystihují charakteristiky jejích členů s takovou dávkou humoru, že vám po jejich rozbalení potečou slzy smíchy! A když se navíc skloubí humor a nespočet koníčků a hobby, které Češi milují, není co řešit! 

Vtipné dárky pro celou rodinu

Krásným příkladem jsou dárky pro dědečka! Skupina dědečků je velmi specifická a patří rozhodně mezi ty, kterým vybrat ten správný dárek bývá opravdový oříšek. Co má ale většina dědečků společných? Přesně ta – mají vnoučata, alespoň trochu smyslu pro humor, pro který jsou u vnoučat tolik oblíbení a občas bývají trochu morousové (což jsou další body od vnoučat navíc). Na eshopu https://trickovy.cz/286-dedecek najdete vtipné a personalizované dárky pro každého dědečka, bez rozdílu!

Má váš dědeček své vlastní hobby? Ať už je motorkář, včelař nebo třeba zemědělec, nechte se inspirovat a pořiďte mu kvalitní bavlněné tričko, které svým nápisem naplno vystihne, co má nejradši! „DĚDA MOTORKÁŘ JE JAKO NORMÁLNÍ DĚDA, JEN JE LEPŠÍ“, „VÍC NEŽ VČELY MILUJI JEN SVÁ VNOUČATA“ nebo třeba nápis „NEJLEPŠÍ DĚDA JEZDÍ TRAKTOREM“ vykouzlí úsměv ve tváři každého správného dědy! A že třeba nemá žádný specifický koníček? To vůbec nevadí! Trička „DĚDA SPOL. S R. O.“ udělají radost každému dědečkovi bez rozdílu! 

Pokud nechcete sáhnout po tričku, podívejte se na dřevěné dárky, které potěší a pobaví zároveň. Houpací křeslo na lahev a panáky, originální přepravka na lahve (doporučujeme doplnit oblíbenou značkou piva) nebo třeba tank na pivo vypadají prostě skvěle! Výborná varianta jsou také hrnečky s vtipnými nápisy. 

Dědeček ale není v rodině jediný, kdo má svátek nebo narozeniny. Stejnou radost s vtipnými tričky, hrníčky, nebo třeba povlaky na polštář můžete udělat babičce, tatínkovi, mamince, nebo třeba tetičce. Stačí, aby měli jen malou špetku smyslu pro humor! Vtip je zkrátka a dobře velmi vděčný prodejní artikl. A v případě, kdy navíc odráží povahové vlastnosti, koníčky nebo jakékoli jiné charakteristické znaky obdarovaného, našli jste perfektní osobní dárek! 

 Copyright © 2024 Tovarnik.cz. Všechna práva vyhrazena.

Made by Leoš Lang