Připravte firemní vozy na zimu s pneu Nokian Tyres Snowproof

Finský výrobce Nokian Tyres uvedl na trh novou řadu zimních pneumatik, která navazuje na středoevropskou kolekci zimních pneumatik. Modernizovaná řada pneumatik Nokian Tyres Snowproof zahrnuje hned 4 modely a pokrývá tak široké spektrum rozměrů. O od malých rodinných automobilů až po velké a těžké SUV vozy. Podívejte se, proč si na firemní vozy pořídit právě pneumatiky Nokian Tyres.

Pneumatiky pro podmínky střední Evropy

Speciálně vytvořená série pneumatik Nokian Tyres Snowproof je ideální do středoevropských podmínek. Zajistí vám vynikající výkony na sněhu, zmrzlé vozovce i během průtrže mračen. 

Klíčovým znakem této řady je nekompromisní bezpečnost za všech podmínek. Pneumatiky Nokian Snowproof zajistí výbornou ovladatelnost za různých jízdních situací. Ať už se jedná o provoz na dálnici, v rušném městském prostředí na zasněžených horských silnicích.

Nokian Tyres Snowproof 1: Nástupce dezénu WR Snowproof

Kromě nových modelů přináší řada Snowproof také aktualizaci svého produktového sortimentu. Dřívější model nazývaný WR Snowproof je nyní dostupný na trhu pod názvem Nokian Tyres Snowproof 1

Zlepšení tohoto modelu pro osobní vozy bude výrazně patrné zejména na mokrých površích. Pneumatika je k dispozici v rozsahu v různých velikostech pro disky 15 až 20 palců. Oblíbené jsou ve velikostech 195/55 R15, 205/55 R16 a 225/50 R17.

Nokian Tyres Snowproof 2: Dokonalé obutí do sněhu

Zbrusu nové pneumatiky Nokian Tyres Snowproof 2 jsou ideální pro různé zimní podmínky. Oblíbené jsou hlavně díky svým předvídatelným jízdním vlastnostem a specializovaným bezpečnostním prvkům.

Dezén Snowproof 2 dosáhl také významného pokroku v oblasti bezpečnosti, zejména při jízdě na sněhu a odolnosti vůči aquaplaningu. Nabízí také skvělou ovladatelnost na mokrém povrchu a vyrábí se pro disky od 15 do 19 palců. Nejčastěji se prodávají ve velikostech 205/55 R16, 215/60 R16 a 235/55 R17.

Nokian Tyres Snowproof 2 SUV: Obujte SUV do zimy

Nové pneumatiky Nokian Tyres Snowproof 2 SUV byly vyvinuty s ohledem na potřeby těžkých moderních vozů typu SUV s disky od 16 do 21 palců. Jejich pevná a odolná konstrukce s dvěma vrstvami a vylepšenými bočnicemi zajistí jízdní stabilitu a odolnost proti nárazům a nerovnostem.

Tyto zimní SUV pneumatiky jsou vybaveny stejnými bezpečnostními prvky a moderními technologiemi, jako model Snowproof 2 určený pro osobní automobily. To znamená, že poskytují výbornou odolnost a stabilitu i při přepravě vysokého nákladu.

Dezénová směs s technologií Alpine Grip 2.0 zůstává elastická a má výbornou přilnavost i v extrémně nízkých teplotách. Tato inovativní směs spolu s dezénem běhounu také minimalizuje valivý odpor, což vede k úspoře paliva. Pneumatiky se často prodávají ve velikostech 215/65 R16, 215/60 R17 a 255/45 R19.

Nokian Tyres Snowproof P: Zimní pneu pro sportovní jízdu

Nokian Tyres Snowproof P jsou moderní sportovní pneumatiky, které kombinují precizní ovladatelnost při vysokých rychlostech s dobrou přilnavostí v zimních podmínkách. Pneumatiky se vyrábí pro sportovní vozy s disky od 17 do 21 palců. Oblíbené jsou především rozměry 225/45 R17, 235/45 R18 a 235/40 R19.

Denní jízdní situace, jako například rychlé změny pruhu a jízda ve sněhové břečce, jsou díky této pneumatice snadno zvládnutelné. Zajišťuje výborný záběr, krátkou brzdnou dráhu a zvýšenou bezpečnost v zatáčkách, což přispívá k vyšší jízdní bezpečnosti.

Kde koupit pneumatiky značky Nokian Tyres výhodně?

Pneumatiky Nokian Tyres pro osobní automobily a SUV, ale i dodávkové pneumatiky Nokian Tyres najdete v pneuservisech, některých autoservisech a u dalších prodejců pneu. Nebo se rovnou zaregistrujte na B2B portálu Market TASY a vyberte ten správný dezén a rozměr pro vaše podnikání.

 Copyright © 2024 Tovarnik.cz. Všechna práva vyhrazena.

Made by Leoš Lang