Padělky Aeronautica Militare

Dnes ráno nás opět uvítal facebookový masakr od slevomatu a tak jsme zavítali na jeho profil, kde jeden vnímavý fanoušek položil zajímavý dotaz ohledně pánské mikiny značky Aeronautica Militare. Nedalo nám to a začali jsme pátrat a oslovili jsme i oficiální distributory značky s dotazem na to, zda se jedná o padělek.

Akce na Slevomatu

Když pomineme tristní skutečnost, že je mikina umístěna v sekci svetry, zaměříme se na drobné detaily a odchylky, které jsou na první pohled patrné od originálu.

  • Hned na první pohled nás zarazí skutečnost, že místo italské vlajky vpravo nahoře se na nabídku Slevomatu zatoulala vlajka Francie. Při druhém bližším zkoumání se asi jedná o vlajku Itálie, ale jsou zde použity tmavší barvy, které mohou zkreslovat.
  • Za pozornost také stojí nekvalitní provedení levého (z našeho pohledu) rukávu, kde jsou patrné nedodělky.
  • Font písma je poněkud odlišný než originál a přerušení vyšitých písmen je značné.
  • A o vzhledu a tvaru letadla snad ani nemusíme pochybovat.

Vyjádření oficiálního distributora:

Oslovili jsme společnost Aeronautica Czech republic s.r.o. s dotazem, zda se jedná o originál nebo padělek a odpověď byla jasná, stručná a srozumitelná:

Dobrý den, jedná se o 100 % padělek.

Cena běžná

A jak už jsme si u slevových nabídek zvykly, cena, za kterou to slevový portál prodává po slevě je běžná tržní. Že bychom narazili na dodavatele Slevomatu?

A co uslyšíme od Slevomatu? Ohranou písničku o tom, jak tam probíhají důkladné kontroly, jak všechny odškodní, jak se vlastně nic nestalo. Ale kolik takových nabídek Slevomatu projde? Kolik padělků už prodali? To už se nikdy nedozvíme. Podle našeho názoru rozdíl od originálu je rozpoznatelný pouhým okem a tyto nabídky Slevomat dělá cíleně.

 Copyright © 2024 Tovarnik.cz. Všechna práva vyhrazena.

Made by Leoš Lang